Mistä on kyse?

Zaibatsulla otettiin käyttöön uusi Self Dev-ohjelma, joka antaa henkilöstölle mahdollisuuden käyttää 5% työajastaan henkilökohtaisen osaamisensa kehittämiseen. Käytännössä tämä muuntuu kahdeksi tunniksi viikossa ja kahdeksaksi tunniksi kuukaudessa. Tämä osaaminen voi olla muun muassa opiskelua, kerhotoimintaa, alan kokoontumisia ja koulutuksia, peli- tai softaprojekti tai mikä tahansa omaa ammatillista osaamista kehittävää toimintaa. 

Yhdessä tekeminen on hauskempaa 

Yhdessä kehittyminen on paitsi hauskempaa myös tehokkaampaa. Siispä Zaibatsu on myös sitoutunut tukemaan mahdollisten harrastekerhojen perustamista ja kerhon välineiden hankintaan on mahdollista pyytää rahoitusta. 

We are Self Dev

Antamalla henkilöstölle aikaa kehittää itseään luomme henkilöstölle mahdollisuuksia tiukan työkontekstin ulkopuoliselle kanssakäymiselle, mahdollisuuksia ammattitaidon kasvattamiselle sekä luomme organisaatiokulttuuria ja ilmapiiriä, joka tukee ja ravitsee henkilöstöään. 

Self Dev-ulottuvuudet:

Sosiaalinen ulottuvuus

– Jaamme oppeja kahvitauolla, omilla viestintä kanavillamme ja blogissa

– Kerhotoiminta yhdistää meitä entisestään ja mahdollistaa toisiltamme oppimisen sekä luo tilaisuuden rennolle yhdessä tekemiselle. 

Ammattitaito

  • – Henkilöstön osaamisen kehittyminen kasvattaa koko yrityksen osaamispääomaa sekä luo alustan jatkuvalle kehitykselle ja kasvamiselle. 

Innovaatiot

  • – Omasta projektista voi syntyä uusi tuote tai esille voi nousta jotain muuta potentiaalisesti merkittäviä oppeja ja innovaatioita. 

Lue myös Zaibatsun tiimin osallistumisesta Global Game Jamiin, joka oivasti havainnollistaa omien projektien potentiaalin: https://zaibatsu.fi/global-game-jam-zaibatsu-mukana-jamittelemassa/

Lisätietoa GGJ 2021 täältä: https://globalgamejam.org/news/we-did-it-ggj-online-2021-over-fun-has-just-begunhttps://globalgamejam.org/news/we-did-it-ggj-online-2021-over-fun-has-just-begun

Niko Ollikka

  • Junior Marketing Specialist
  • Työkalut: Hootsuite, G Suite, LinkedIn, Leadfeeder, Vainu
  • Diggaa: Narratiiviset ja visuaaliset pelit, kamppailulajit ja amerikkalainen jalkapallo

Kysyttävää? Soita Herkolle!