Uudistettiin brändi

WE ARE DEV, kuuluu Zaibatsun uusi motto! Mutta miten päädyimme juuri kyseiseen mottoon ja mitkä asiat vaikuttivat päätöksen taustalla.

Kaikki alkoi brändiuudistuksen lähtiessä käyntiin vuoden 2019 loppupuolella, kun moni asia Zaibatsulla päätettiin lyödä uusiksi. Yrityksen aikaisemmat brändivärit musta ja valkoinen saivat uusiksi kavereikseen magentan sekä indigon sinisen. Lisäksi yrityksen graafista kokonaisilmettä lähdettiin uudistamaan lisäämällä kustomoidut fontit sekä japanilaisvaikutteista kuvastoa. Verkkosivut tehtiin alusta loppuun uusiksi ja toimialueet hajautimme omille sivuilleen. Ohjelmistokehityksemme keskiöön jäi suomenkielinen Zaibatsu.fi, kun taas pelikehityksellemme fokus siirtyi englanninkieliselle Zaibatsugames.com sivulle. Myös toimitilamme päivitettiin uuden ilmeen mukaiseksi täydentämään uutta ilmettä. Päivityksen mukana seinät saivat uuden brändin mukaiset värit ja toimiston ovet uudet teippaukset.

 

WE ARE DEV- Haluttiin kertoa Zaibatsun toiminnan ydin 

Ennen brändiuudistusta ei Zaibatsulla ollut selkeää mottoa, jonka kautta saisimme kerrottua ydinviestimme.

Zaibatsulla teemme sekä ohjelmistokehitystä että pelien kehitystä. Tästä syystä päädyimme lopulta yksimielisesti toteamaan, että toimintamme tiivistyy yhteen sanaan: devaaminen. (DEV) Nostimme siis devaamisen ydinviestiksi, koska ”se on se mitä me tehdään” ja me teemme sitä vielä poikkeuksellisen hyvin ja monipuolisesti. 

Our slogan "We are dev" visualized

Lukekaa lisää brändiuudistuksestamme täältä: https://zaibatsu.fi/zaibatsulla-kasvetaan-ja-kehitytaan/

Niko Ollikka

  • Junior Marketing Specialist
  • Työkalut: Hootsuite, G Suite, LinkedIn, Leadfeeder, Vainu
  • Diggaa: Narratiiviset ja visuaaliset pelit, kamppailulajit ja amerikkalainen jalkapallo

Kysyttävää? Soita Herkolle!