MÖLLIT

LATAA MÖLLIT ILMAISEKSI!

AppStoresta tai Google Playsta!

ELDER GOO – MÖLLIT LADATTAVISSA!

Elder Goo – Möllit on kokoperheen hauska ongelmanratkaisupeli, jota voi pelata joko yksin tai yhteistyössä jopa neljän pelaajan kesken samalla laitteella! Pelissä ohjataan neljää hassunkurista mölliä, joista jokaisella on omat vahvuutensa, ja joita kaikkia tarvitaan haastekenttien ratkaisemiseen tai pelin tarinan selvittämiseen!

Pelin julkaisijana Suomessa toimii Yleisradio Oy. Yhteistyössä Pikku Kakkonen ja Buu-klubben. Katso Ylen artikkeli Mölleistä: Yhteistä peliaikaa saman ruudun ääressä!

Möllit on saatavilla vain AppStoresta tai Google Playsta!

YHTEISTYÖ YLEN JA PIKKU KAKKOSEN KANSSA!

Elder Goo – Möllit (engl. Elder Goo) julkaistiin ilmaiseksi Suomessa 8. lokakuuta 2015. Pelin julkaisijana toimii valtakunnallinen viestintäyhtiö Yle ja Möllit on osa heidän suurimpien lastenbrändiensä (Pikku Kakkonen ja Buu-klubben) tarjontaa. Peli tullaan julkaisemaan ulkomailla myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

MITKÄ IHMEEN MÖLLIT?

AIVONYSTYRÖITÄ KUTKUTTAVA SEIKKAILU

Möllit on hauska ja haastava puzzle-seikkailupeli, jota voit pelata joko yksin tai jopa neljästään kavereiden kanssa! Pelissä pelaajat ohjaavat neljää limaista hahmoa läpi lumoavien maailmojen ja vaihtelevien kenttien, joissa kaikissa kohdataan erilaisia pulmia ja haasteita.

OMINAISUUDET:

  • Yhteistyömoninpeli samalla laitteella 1-4 pelaajalle
  • Neljä yksilöllistä hahmoa, joilla jokaisella on omat vahvuutensa
  • Kaikkien hahmojen yhtäaikainen ohjaaminen kosketusnäytöllä
  • Yli 100 haastekenttää (ja lisää on tulossa!)
  • Sopii koko perheelle – ei liian vaikea aikuisillekaan!